مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله :700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
لیمو عمانی: به مقدار دلخواه
زرشک سیاه: یک سوم فنخان
زعفران و نمک: به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه:
خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس کنید. گوشت را به شکل ریز خرد نمایید. پیازها را هم ریز خرد کرده، در کمی روغن تفت دهید، پس از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
زعفران آب کرده را به این مخلوط اضافه کنید. سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و بگذارید تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
یک ربع قبل از اتمام پخت، زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و همراه با لیمو عمانی به خورش بیفزایید.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که معمولا در مجالس مهمانی مصرف میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد