آموزش آشپزی: طرز تهیه «دست پیچ کرمانشاه»

جام جم سرا- مواد لازم: نخود پخته و له شده: ۱/۵ لیوان، گوشت دو بار چرخ شده: ۶۰۰ گرم، تخم‌مرغ: ۲ عدد، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ، آرد نخودچی: ۲ قاشق سوپخوری، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم، آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری‌.
کد خبر: ۷۸۶۱۸۵
آموزش آشپزی: طرز تهیه «دست پیچ کرمانشاه»

مواد لازم برای داخل دست‌پیچ:

مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو: به میزان لازم.


طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و نخود پخته و له شده، خوب مخلوط کرده و ورز دهید. بعد مقداری از گوشت را در دست به صورت لوله‌ای فرم دهید و از مواد داخل دست‌پیچ قرار دهید. دست‌پیچ‌ها را در ماهیتابه‌ای گود بچینید. در این مرحله آبلیمو را همراه رب گوجه، نمک و نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی دست‌پیچ‌ها بریزید. سپس در ماهیتابه را ببندید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. در ‌‌نهایت دست‌پیچ‌ها را در یک ظرف مناسب با ترشی و سبزیجات تزئین کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۱
۰
۰
عالی
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها