مواد لازم:
شکر: ۱ کیلو
انجیر: ۱ کیلو
آب: ۳ لیوان
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
هل نکوبیده: ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا انجیرها را بشویید و در صورت تمایل پوست آنها را بکنید، البته مواظب باشید انجیرها له نشود.
شکر را همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام یابد. پس از اینکه شربت به خورد انجیرها رفت، گلاب، آبلیمو و هل نکوبیده را اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.
انجیرها را از شربت جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید. شربت انجیر را صاف کنید و سپس روی انجیرها بریزید و در ظروف مناسب نگهداری کنید.
* شما چه تجربهای دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان