موادلازم:
پودر ژله (ترجیحا با طعم توت فرنگی یا آلبالو ): یک بسته
طالبی: یک عدد
طرز تهیه:
طالبی را از وسط و عرض آن به دو نیم کنید و با قاشق تخمههای آن را درآورید. پودر ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد از حل شدن کامل پودر، یک لیوان آب سرد را به آن بیفزایید. ژله را در طالبی بریزید و در طبقات سردتر یخچال به مدت 24 ساعت بگذارید تا خوب ببندد.
طالبی را از یخچال درآورید و این بار از طول آن قاچ کنید (یا اصطلاحاً به صورت شتری ببرید) و در سینی بچینید و از رنگ زیبا و طعم لذیذ آن لذت ببرید.
این کار را با خربزه هم میتوانید انجام دهید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد