شیربرنج (برای چهار نفر):
مواد لازم:
برنج یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
شیر دو لیتر
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه:
برنج را میشوئیم و به مدت ۲ ساعت در آب خیس میکنیم. بعد آن را از آبکش عبور داده، با ۲ لیوان آب میگذاریم بپزد تا نرم شود. شیر را اضافه کرده، حرارت را ملایم میکنیم تا شیربرنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. پس از آن گلاب را اضافه کرده، بعد از دو تا سه جوش قابلمه را از روی گاز و حرارت بر میداریم. شیربرنج آماده است. با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف میکنیم.
فرنی (برای چهار نفر):
مواد لازم:
شیر نیم لیتر
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)
شکر ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد برنج را در شیر حل میکنیم. شکر و گلاب را اضافه کرده، همه مواد را روی حرارت ملایم گاز قرار
میدهیم. باید مواد را مرتب هم زد. وقتی جوش آمد و کمی غلیظ شد، فرنی آماده شده. آن را در ظرف مناسب ریخته، پس از سرد شدن مصرف میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد