هویج پلوی شیرازی

ایرانیها با برنج انواع و اقسام پلو و چلو را تهیه می‌کنند. طرز تهیه یکی از این پلوها که با هویج، مرغ و رب انار طبخ می‌شود و به عنوان نوعی پلوی شیرازی معروف است در ادامه توضیح داده شده. برای تهیه این هویج پلو می‌توانید از مرغ تکه شده نیز استفاده کنید.
کد خبر: ۶۰۳۵۳۳


 مواد لازم:

برنج : چهار پیمانه
سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
سیر : دو حبه
پیاز خرد شده : یک عدد
روغن : به میزان لازم
هویج متوسط : سه عدد
زرشک : دو قاشق غذاخوری
رب انار : یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک : به مقدار لازم
خلال پسته و بادام : برای تزئین
زعفران دم‌ کرده : دو قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار 

 

طرز تهیه:

- برنج را از ۲ – ۱ ساعت قبل خیس کرده، سپس درون قابلمه حاوی آب جوش ریخته، بعد از ۱۰-۵ دقیقه، بسته به نوع و مدت زمان پخت برنج، آن را آبکش کرده و دم می دهیم.
- درون قابلمه ای دیگر، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، تا نرم شود.
- مرغ، سیر، فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه کرده،  تفت می‌دهیم. زمانیکه رنگ مرغ تغییر کرد، به آن آب جوشیده اضافه می کنیم، تا مرغ  کاملاً پخته و فقط  یک لیوان از آب مرغ باقی بماند.
- هویج‌ ها را خلالی خرد کرده، و در تابه ای ریخته، با ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن تفت می‌دهیم تا کمی نرم شده و طعم خامی آن گرفته شود.
- زرشک را برای مدت کوتاهی درون آب ریخته تا خاک آن گرفته شده و تمیز شود. سپس آن را در صافی ریخته تا آبش گرفته شود. در تابه ای مقداری روغن ریخته و زرشک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
- استخوان های مرغ پخته شده را درآورده و گوشتش را ریش‌ریش کرده و در قابلمه می‌ریزیم. رب انار و آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم، تا آب مرغ تبخیر شود.
- مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و برای تزیین کنار می گذاریم.
- پلو را در در ظرف مناسب ریخته و با برنج زعفرانی، مرغ، هویج، زرشک، خلال پسته و بادام تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

>> نون و آب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نجمه
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
۰
۰
عالی بود
نجمه
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
۰
۰
عالی بود
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها