مواد لازم:
برنج : چهار پیمانه
سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
سیر : دو حبه
پیاز خرد شده : یک عدد
روغن : به میزان لازم
هویج متوسط : سه عدد
زرشک : دو قاشق غذاخوری
رب انار : یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک : به مقدار لازم
خلال پسته و بادام : برای تزئین
زعفران دم کرده : دو قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
طرز تهیه:
- برنج را از ۲ – ۱ ساعت قبل خیس کرده، سپس درون قابلمه حاوی آب جوش ریخته، بعد از ۱۰-۵ دقیقه، بسته به نوع و مدت زمان پخت برنج، آن را آبکش کرده و دم می دهیم.
- درون قابلمه ای دیگر، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، تا نرم شود.
- مرغ، سیر، فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه کرده، تفت میدهیم. زمانیکه رنگ مرغ تغییر کرد، به آن آب جوشیده اضافه می کنیم، تا مرغ کاملاً پخته و فقط یک لیوان از آب مرغ باقی بماند.
- هویج ها را خلالی خرد کرده، و در تابه ای ریخته، با ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم تا کمی نرم شده و طعم خامی آن گرفته شود.
- زرشک را برای مدت کوتاهی درون آب ریخته تا خاک آن گرفته شده و تمیز شود. سپس آن را در صافی ریخته تا آبش گرفته شود. در تابه ای مقداری روغن ریخته و زرشک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
- استخوان های مرغ پخته شده را درآورده و گوشتش را ریشریش کرده و در قابلمه میریزیم. رب انار و آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم، تا آب مرغ تبخیر شود.
- مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و برای تزیین کنار می گذاریم.
- پلو را در در ظرف مناسب ریخته و با برنج زعفرانی، مرغ، هویج، زرشک، خلال پسته و بادام تزیین کرده و سرو میکنیم.
>> نون و آب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان