مواد لازم:
آرد: ۲۷۵ گرم
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۲ عدد
کره ذوب شده: ۱۷۵ گرم
شکر قهوهای: ۵۰ گرم
عسل طبیعی: ۲۵۰ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۵ قاشق چایخوری
مخلوط زنجبیل و جوز هندی: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن میکنیم.
- کره و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا جایی که شکر آب شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.
- نیمی از عسل را به شکر اضافه کرده و هم میزنیم.
- بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و ۲ بار الک میکنیم.
- زنجبیل و جوز هندی را به آرد اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم. سپس وسط آرد را گود کرده مایه عسل آماده شده، تخم مرغها و شیر را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
- گردوهای خرد شده را به مایع کیک اضافه میکنیم.
- قالب کیک را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی میپوشانیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱ ساعت درون فر قرار میدهیم.
- الباقی عسل را با دارچین خوب مخلوط میکنیم.
- کیک را از فر خارج کرده و سطح کیک را سوراخهای کوچکی با خلال ایجاد میکنیم، سپس مخلوط عسل دارچین را کاملاً درون سوراخها و روی کیک میریزیم.
- کیک عسل را پس از سرد شدن از قالب خارج کرده، با گردو تزئین میکنیم.
نکته:
- برای آنکه گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آنها را در کمی آرد میغلتانیم.
>> نون و آب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان
ممنونم
خسته نباشید