مواد لازم:
ماش یک و نیم پیمانه
لوبیا چشمبلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه
سیبزمینی نگینی خردشده یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده 200 گرم
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت ، کشک و نعنا به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قابلمهای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.
>> لقمه
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد