مواد لازم (برای ۴ نفر):
پیاز (نگینی خردشده) – ۲ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) – به مقدار لازم
فلفل سبز (خردشده) – ۲ عدد
زیره سیاه — ۱ قاشق چایخوری
جعفری (پاک و خردشده) – یک دوم پیمانه
اسفناج (پاک و خردشده) – ۱ کیلوگرم
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
خمیر یوفکا — ۱ بسته
زرده تخممرغ — ۱ عدد
طرز تهیه:
۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
۲.در تابهای مناسب، سه قاشق سوپخوری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛
۳.پیاز، فلفل سبز، زیره و نیمی از جعفری را به تابه اضافه کرده و بهمدت دو دقیقه تفت دهید. اسفناج را به تابه افزوده، تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید. بقیه جعفری را نیز اضافه کرده و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
۴.مخلوط بالا را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ۲/ ۱ پیمانه روغن را با ۲/ ۱ پیمانه آب در ظرفی مناسب مخلوط کرده و آن را با قلمموی آشپزی روی خمیر یوفکا بمالید. خمیر را تا زده تا به شکل بقچه درآید و بین هر دو لایه را به مقداری روغن آغشته کنید؛
۵.از مایه اسفناج در وسط هر قسمت از یوفکا قرار دهید و لبههای خمیر را به هم بچسبانید؛
۶.به وسیله قلمموی آشپزی، روی خمیرها را به مخلوط آب و روغن آغشته کرده، سپس خمیرها را در سینی فر چربشده یا کاغذ روغنی قرار دهید و روی آنها، کمی زرده تخممرغ بمالید؛
۷.سینی را بهمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید تا پخته و روی آنها طلاییرنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.
پیشنهاد: در صورت تمایل میتوانید در مایه اسفناج از یک حبه سیر و مقداری بادامزمینی (خردشده) استفاده کنید؛ در صورت تمایل نداشتن به استفاده از سیر، میتوانید از ۸/ ۱ قاشق چایخوری پودر جوزهندی روی اسفناجها استفاده کنید.
>> لقمه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان