مواد لازم:
نخودفرنگی ۲ پیمانه
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
نعناع تازه خرد شده یک قاشق
پیازچه ۲ عدد
آرد دو سوم پیمانه
تخممرغ ۲ عدد
شیر نصف پیمانه
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر و تخم مرغ را با هم بزنید. آرد را الک کنید و در کاسهای دیگر ریخته و مخلوط شیر و تخم مرغ را روی آن بریزید. حالا این مایه را هم زده تا نرم و یک دست شود. نخود فرنگیها را بپزید و پوره کنید. سپس پنیر فتا، نعناع و پیازچه را به مایه خمیری اضافه کنید. روغن را در تابه گرم کنید و کوکوها را با قاشق در روغن بریزید و سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.
نکته:
می توانید به جای نخود فرنگی و پیازچه، از ذرت و کدوی خرد شده استفاده کنید. در این صورت لازم است نصف پیمانه پنیر پیتزا هم در مواد بریزید تا بهتر بهم بچسبند. در ایـن کوکو میتوانید از فلفل دلمه ای و سبزیجات معطر هم استفاده کنید اما دقت داشته باشید که سبزیجات فقط حکم رنگ و عطر دادن به این کوکو را دارند و نباید آنقدر زیاد از آنها استفاده کنید که رنگ روشن کوکو را بگیرند. این کوکو را با سس گوجه فرنگی، کاهو و خیار شور میل کنید.
>> ضمیمه خانواده اطلاعات
* شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر