مواد لازم (برای ۴ نفر):
پیاز (نگینی خردشده) – ۲ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) – به مقدار لازم
فلفل سبز (خردشده) – ۲ عدد
زیره سیاه — ۱ قاشق چایخوری
جعفری (پاک و خردشده) – یک دوم پیمانه
اسفناج (پاک و خردشده) – ۱ کیلوگرم
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
خمیر یوفکا — ۱ بسته
زرده تخممرغ — ۱ عدد
طرز تهیه:
۱- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
۲.در تابهای مناسب، سه قاشق سوپخوری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛
۳.پیاز، فلفل سبز، زیره و نیمی از جعفری را به تابه اضافه کرده و بهمدت دو دقیقه تفت دهید. اسفناج را به تابه افزوده، تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید. بقیه جعفری را نیز اضافه کرده و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید؛
۴.مخلوط بالا را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ۲/ ۱ پیمانه روغن را با ۲/ ۱ پیمانه آب در ظرفی مناسب مخلوط کرده و آن را با قلمموی آشپزی روی خمیر یوفکا بمالید. خمیر را تا زده تا به شکل بقچه درآید و بین هر دو لایه را به مقداری روغن آغشته کنید؛
۵.از مایه اسفناج در وسط هر قسمت از یوفکا قرار دهید و لبههای خمیر را به هم بچسبانید؛
۶.به وسیله قلمموی آشپزی، روی خمیرها را به مخلوط آب و روغن آغشته کرده، سپس خمیرها را در سینی فر چربشده یا کاغذ روغنی قرار دهید و روی آنها، کمی زرده تخممرغ بمالید؛
۷.سینی را بهمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید تا پخته و روی آنها طلاییرنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.
پیشنهاد: در صورت تمایل میتوانید در مایه اسفناج از یک حبه سیر و مقداری بادامزمینی (خردشده) استفاده کنید؛ در صورت تمایل نداشتن به استفاده از سیر، میتوانید از ۸/ ۱ قاشق چایخوری پودر جوزهندی روی اسفناجها استفاده کنید.
>> لقمه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: