طرز تهیه:
کدو حلوایی را قطعه قطعه کنید و همراه با یک لیوان آب بپزید.
آن را خوب له کنید.
در یک کاسه مناسب، تخم مرغها را همراه با شکر و دارچین خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
روغن مایع و ماست را اضافه کنید.
کدو حلوایی پوره شده را هم بیفزایید.
آرد را که قبلا الک کرده بودید کم کم با مواد مخلوط کنید.
پس از اختلاط کامل، مواد را داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بپزید.
بعد از اینکه روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد