طرز تهیه:
بادمجان را از چند ساعت قبل پوست بگیرید و در آب و نمک قرار دهید.
آن را همراه با کدو به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیازها را همراه با بادمجان و کدو در آن تفت دهید.
بعد از چند دقیقه که سبزیجات نرم شد، فلفل دلمهای را همراه با گوجه و سیر به غذا اضافه کنید.
سرکه را همراه با نمک و فلفل و آویشن به غذا بیفزایید و به مدت ده دقیقه در ماهیتابه را ببندید تا غذایتان خوب پخته شود.
در صورت تمایل و برای خوشطعم شدن غذا میتوانید بادمجان را قبل از سرخکردن کبابی کنید.
این خوراک پیشنهاد خوبی برای یک شام سبک خانوادگی خواهد بود.
|جام جم سرا|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر