غذای اسپانیایی: خوراک بادمجان

مواد لازم- بادمجان: ۴ عدد متوسط/ کدو: ۲ عدد متوسط/ گوجه‌فرنگی: ۲ عدد/ فلفل دلمه‌ای: یک عدد/ پیاز: یک عدد/ سیر: ۴ حبه/ زیره: یک قاشق چایخوری/ سرکه قرمز: ۲ قاشق سوپخوری/ روغن زیتون: ۵ قاشق سوپخوری/ نمک و فلفل: به میزان لازم/ آویشن: یک قاشق چایخوری.
کد خبر: ۶۳۷۵۹۰

طرز تهیه:

بادمجان را از چند ساعت قبل پوست بگیرید و در آب و نمک قرار دهید.
آن را همراه با کدو به قطعات کوچک خرد کنید.
در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز‌ها را همراه با بادمجان و کدو در آن تفت دهید.
بعد از چند دقیقه که سبزیجات نرم شد، فلفل دلمه‌ای را همراه با گوجه و سیر به غذا اضافه کنید.
سرکه را همراه با نمک و فلفل و آویشن به غذا بیفزایید و به مدت ده دقیقه در ماهیتابه را ببندید تا غذایتان خوب پخته شود.
در صورت تمایل و برای خوش‌طعم شدن غذا می‌توانید بادمجان را قبل از سرخ‌کردن کبابی کنید.
این خوراک پیشنهاد خوبی برای یک شام سبک خانوادگی خواهد بود.
|جام جم سرا|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها