جام جم سرا:
مواد لازم:
• ۶ برش گوشت استیک
• ۱۲ شاخه مارچوبه
• ۱۲ عدد پیاز
• ۱ عدد هویج
• ربع فنجان سس سویا
• ۲ قاشق غذاخوری شکر
• ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
• ۴۰ گرم کره
• ۱۰۰ گرم قارچ ریز، خرد شده
• پلو برای سرو کنار بیف رول
طرز تهیه:
یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشتها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت ۴ میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکههای گوشت تکرار کنید.
مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول ۸ سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را ۳۰ ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.
برای پیچیدن بیف رولها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیفها تکرار کنید.
سس سویا و شکر را در کاسهای مخلوط کنید. بیف رولها را به آن آغشته کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رولها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوهای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رولها این کار را تکرار کنید.
ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچهای خرد شده را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا قهوهای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.
بیف رولها را در کاسههای موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید. |تسنیم پارس|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد