جام جم سرا:
مواد لازم:
شکر ۲ پیمانه (۱۵۰۰ کالری)
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه (۵۹۰ کالری)
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه + ۱ و ۱/۲ پیمانه (۴۵۰ کالری)
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری (۰ کالری)
نمک ۱ قاشق چایخوری (۰ کالری)
جوش شیرین ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری (۰ کالری)
تخم مرغ ۲ عدد (۱۴۰ کالری)
شیر ۱ و ۲/۳ پیمانه (۱۱۰ کالری)
روغن نباتی ۱/۲ پیمانه (۴۵۰ کالری)
وانیل ۳ قاشق چایخوری (۰ کالری)
آبجوش ۱ پیمانه (۰ کالری)
کره ۳/۴ پیمانه (۱۲۰۰ کالری)
پودر قند ۵ و ۱/۳ پیمانه (۳۵۰۰ کالری)
مجموع کالری ۷۹۴۰
طرز تهیه:
۱-برای تهیه کیک فول شکلات، ابتدا فر را بر روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲-در یک کاسه متوسط، شکر، آرد، ۳/۴ پیمانه کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
۳-تخم مرغ، شیر، روغن و ۲ قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه با همزن، خوب هم بزنید.
۴-مواد کیک را در ظرف مخصوص فر که کمی چرب شده، بریزید.
۵-کیک را در فر که از قبل گرم کردید، به ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید، تا زمانی که وقتی یک خلال دندان در آن فرو میبرید، به آن نچسبد.
۶-پس از اینکه کیک پخت، به مدت ۱۰ دقیقه قبل از خارج کردن آن از فر، اجازه دهید در محیط فر کمی خنک شود.
۷-حالا در این مرحله برای پوشش روی کیک، در یک کاسه، کره را بزنید تا کمی نرم شود.
۸-با پودر قند و ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو مخلوط کنید و یطور متناوب، شیر (۲/۳ پیمانه) و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۹-کیک را از فر خارج نموده و روی آن را با کِرِم آماده شده کاملا پوشش دهید.
۱۰-می توانید کیک فول شکلات را به اندازههای دلخواه خود برش دهید و در ظرف بچینید.|آشپزی نت|
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد