جام جم سرا: محمد اکبرزاده افزود: عناصر معدنی موجود در میوه آووکادوی تولید شده در مازندران شامل آهن، منگنز، مس و عناصر نیتروژن، پتاسیم، فسفر و کلسیم است. آووکادو برای تقویت معده، درمان یرقان و قلیایی کردن بدن مفید است. آووکادو به دلیل اینکه دارای شکر و مواد نشاستهای کمی است برای کسانی که بیماری قند دارند نیز مناسب است و بیخوابی را درمان میکند.
اکبرزاده اظهار کرد: آووکادو با نام علمی Persea Americana درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر میرسد. برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است. میوه آن مانند گلابی و دارای پوستی سخت و به رنگ سبز تیره و یا سیاه است.
وی با بیان اینکه آووکادو متعلق به نواحی استوایی و نیمه استوایی است و در قسمتهای گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش مییابد، ادامه داد: منشاء آووکادو، آمریکای جنوبی بوده و این گیاه در دهه ۴۰ شمسی از اکوادر وارد ایران شده است. یک تعداد از پایهها دچار سرما زدگی شد و تعدادی از پایهها بعد از سازگاری در مازندران پرورش یافت.|آرمان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد