روش تهیه:
۱. عناب را داخل ظرف بریزید و آبلیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.
۲. یک وزنه سنگین روی عنابها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فروبرود و خیس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهید عنابها در این حالت باقی بماند.
۳. سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.
۴. در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید. رب گوجهفرنگی هم در همین مرحله اضافه میشود.
۵. گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
۶. در این مرحله عنابها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.
۷. بعد از اینکه ترشی شما نیمهسرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
نکته:
به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.|زندگی ایدهآل
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد