طرز تهیه ترشی «گل سیر»

مواد لازم: گل سیر ۵۰۰ گرم|سرکه به میزان لازم|نمک نصف قاشق چایخوری.
کد خبر: ۶۵۸۰۷۸

طرز تهیه:

سیر گل‌ها را چند دقیقه می‌جوشانیم تا کمی نرم شوند، پس از خنک شدن داخل شیشه می‌ریزیم. سرکه و نمک را مخلوط کرده و روی مواد می‌ریزیم تا روی سیر‌ها را کاملا بگیرد. پس از دو هفته این ترشی آماده مصرف است.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها