سیر گلها را چند دقیقه میجوشانیم تا کمی نرم شوند، پس از خنک شدن داخل شیشه میریزیم. سرکه و نمک را مخلوط کرده و روی مواد میریزیم تا روی سیرها را کاملا بگیرد. پس از دو هفته این ترشی آماده مصرف است.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد