آموزش آشپزی

طرز تهیه کالباس خانگی

جام جم سرا: مواد لازم- سینه مرغ: دو عدد، سیر: یک بوته کوچک، زرده تخم‌مرغ: دو عدد، آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری، فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری، نمک: به میزان لازم، پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، پودر هل: یک قاشق چایخوری، هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد، قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط، روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۷۵۶۵۴۹
طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه:

گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید و استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
میترا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۹
۰
۰
شبیه كالباس های واقعی شده
مریم
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
۰
۰
مزه اش هم مثل كالباسهای صنعتی میشه؟
androidApp
-
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۲
۰
۰
خوشمزه شده بود دستتون درد نكنه

نیازمندی ها