جام جم سرا:
۱. برای تهیه سوپ چدار و بروکلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد کرده و گل آن را کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند.
۳. آرد را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه کنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را کم کنید. (۱۰ تا۱۵ دقیقه)
۴. در همین حال، گل کلم بروکلی و ۱/۲ پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.
۵. زمانیکه گلها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید.
۶. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و سوپ را سرو نمایید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد