طرز پخت «سوپ چدار و بروکلی»

مواد لازم: کلم بروکلی ۱ دسته|پیاز کوچک ریز خرد شده ۱ عدد|​​سیب زمینی متوسط خرد شده ۱ عدد|آرد ۱/۴ پیمانه|آب مرغ کم نمک ۳ پیمانه|جوز تازه رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری|پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه|شیر کم چرب ۱ پیمانه|نمک و فلفل سیاه به میزان لازم|روغن ۱ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۶۵۷۹۸۴

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. برای تهیه سوپ چدار و بروکلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد کرده و گل آن را کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند.
۳. آرد را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه کنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را کم کنید. (۱۰ تا۱۵ دقیقه)
۴. در همین حال، گل کلم بروکلی و ۱/۲ پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.
۵. زمانیکه گل‌ها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید.
۶. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و سوپ را سرو نمایید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها