جام جم سرا:
طرز تهیه:
۱. برای تهیه تارت میوه، ابتدا در یک کاسه، ۱ و ۱/۳ پیمانه آرد را الک کنید.
۲. کره، ۴ عدد زره تخم مرغ، ۱/۳ پیمانه شکر، نمک، ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را به آرد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید تا خمیری حاصل شود.
۳. خمیر را در یک نایلون پلاستیکی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
۴. برای تهیه کِرِم تارت میوه، در یک قایلمه، شیر را بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه اجازه دهد کمی سرد شود.
۵. در همین حال، در یک کاسه، ۵ عدد زرده تخم مرغ، ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۴ پیمانه آرد را با هم مخلوط کنید.
۶. این مخلوط را به شیر اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم، سریع هم بزنید تا کِرِم درست شود. کِرِم را درون کاسهای بریزید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید سرد شود.
۷. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۸. بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را به قطر ۳ میلیمتر پهن کنید.
۹. ظرفهای کوچک مخصوص تارت را کمی چرب کنید. خمیر را به اندازهای که لبههای ظرف را پوشش دهد، قالب بزنید و درون ظروف قرار دهید طوری که به لبه ظرف بچسبد. با چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد کنید.
۱۰. برای مدت ۱۳-۱۰ دقیقه خمیرتارت را درون فر قرار دهید.
۱۱. خمیر از داخل فر بیرون بیاورید.
۱۲. هلو و کیوی را قطعه قطعه کنید. در داخل تارت، مربای زردآلو (یا چند قاشق پودر ژله میوهای و چند قاشق آب را با هم مخلوط کنید.) بریزید.
۱۳. کِرِم آماده شده را بر روی مربا بریزید طوریکه داخل آن را بپوشاند.
۱۴. میوهها را به شکل دلخواه خود بر روی کِرِم بچینید. (چند قاشق ژلاتین و چند قاشق آب را با هم مخلوط کنید و روی میوهها بریزید.)|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد