۱. برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینیها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید.
۲. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید.
۳. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید.
۴. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید.
۵. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
۶. تورتلینیها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید.
۷. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
فارسی مینویسید معنای آن را هم بنویسید مثل
تورتلینی.ویا دمای فررا. با تشكر