طرز تهیه:
1 . برای تهیه پای گوشت بره، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، روغن زیتون را بریزید و بگذارید تا داغ شود.
2 . گوشت بره را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت متوسط گوشت بپزد.
3 . گوشت را از قابلمه به داخل کاسه ای منقل کنید. 2 قاشق از آب گوشت را در قابلمه نگه دارید.
4 . سیر و زنجبیل را با آب گوشت 30 ثانیه تفت دهید.
5 . گشنیز، زردچوبه و زیره را اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با مواد خوب بپزد. آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
6 . خمیر پبتا را درست کنید. آن را به دو قسمت تقسیم کنید. (می توانید تکه های کوچکتری از خمیر بردارید و پای گوشت را بصورت کوچکتری درست کنید.)
7 . یک قسمت آن را با استفاده از یک وردنه روی یک سطح صاف پهن کنید.
8 . با یک قاشق، از گوشت بردارید و بر روی خمیر بریزید.
9 . تکه دیگر خمیر را نیز پهن کنید و بر روی مواد قرار دهید و سعی کنید با انگشت خود دو طرف خمیر را به هم بچسبانید.
10 . فر را روی دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
11 . پای گوشت آماده شده را درون دستمال آشپزخانه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یک محل گرم قرار دهید تا پف کند.
12 . پای گوشت بره را در فر به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی رنگ شود.
13 . پای گوشت را از فر خارج نموده و در صورت دلخواه آن را برش دهید و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد