یک غذای آسان: طرز تهیه «کوفته گردو»

مواد لازم- مغز گردو پودر کرده ۳۰۰ گرم|لپه پخته شده و پودر شده ۳۰۰ گرم|پودر نشاسته یا آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری|تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد|تره خرد شده نصف پیمانه|ترخان و مرزه خشک شده ۱ قاشق سوپخوری|نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم|پیاز ریز شده سرخ شده ۱ عدد.
کد خبر: ۶۶۶۵۵۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱-لپه، مغز گردو، پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسهٔ مناسب و جاداری بریزید و ورز دهید.
۲-پیاز داغ و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه را در قابلمه‌ای جادار بریزید و ۳۰ ثانیه روی گاز مخلوط کنید.
۳-چهار پیمانه آب روی محتویات قابلمه بریزید و بگذارید جوش آید.
۴-هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم ۳۰ ذقیقه آن را بپزید.
۵-کوفته‌های گردو آماده سرو است. (گروه آشپزی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها