جام جم سرا:
طرزتهیه:
ابتدا آرد تخممرغ و نصف لیوان شیر را با هم مخلوط کرده و بعد از مخلوط کردن بقیه شیر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خمیر را داخل ظرف مناسب بریزید و نیم ساعت به آن استراحت دهید.تابه مناسبی را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید. کف آن را با کمی کره چرب کنید و وقتی به اندازه کافی گرم شد حدود 1 چهارم لیوان از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید. تابه را تکان دهید تا در همه جای تابه پخش شود.وقتی خوب پخت آن را برگردانید و وقتی کامل سرخ شد آن را برداشته و روی کرپ را با پارچه بپوشانید تا گرم بماند.به همین ترتین بقیه مواد را هم بپزید.
طرز تهیه کرم:
ابتدا کره نرم را با همزن بزنید تا به شکل کرم درآید. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. در انتها رنده پوست پرتقال را که 3بار جوشانده و آبش را خالی کرده اید به همراه اسانس بادام و آب پرتقال اضافه کنید.فر را گرم کنید. داخل هر کرپ یک قاشق سوپخوری از مخلوط بالا بمالید و چهارلایه تا کنید (دقیقا مثل کالباس نازک است و تا میخورد) کرپها را داخل ظرف پیرکس چرب شده بگذارید و روی آن، پودر قند الک کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کرپها را داخل فر گرم کرده سرو کنید.
نکات:
1)کرپ ها به همراه سبزی یا گوشت هم سرو میشوند و در واقع غذایی اصلی محسوب میشوند.
2)اگر دوست دارید میتوانید مقداری آب پرتقال و شکر را غلیظ کنید و به همراه کرپ سرو کنید(هایپرکلابز)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد