جام جم سرا:
مواد لازم:
خربزه متوسط: یک عدد
شکر: نصف لیوان (بستگی به شیرین بودن خریزه دارد)
نشاسته: ۴ قاشق غذا خوری
برگ نعنا: به میزان لازم (یک مشت کفایت میکند. به جای آن میتوان چند قطره آبلیمو یا کمی وانیل یا مقداری گلاب به دسر اضافه کرد)
طرز تهیه:
خربزه را پوست کنده، خرد میکنیم.
خربزهها را داخل مخلوط کن میریزیم.
بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته میریزیم و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مواد مخلوط شده را داخل قابلمهای ریخته، با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود میپزیم.
دسرتان پس از کمی سرد شدن آماده سرو و خوردن است.(همشهری آنلاین)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد