طرز تهیه
سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانههای روی آن را میگیریم. پنیر خامهای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامهای میپوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده میپوشانیم.
* میتوان به جای انگور از میوههای دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* میتوانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.
* برای جلوگیری از آب انداختن هندوانه زیر آن دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید و بعد روی آن را تزیین کنید.
>> جوان ایرانی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد