طرز تهیه
سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانههای روی آن را میگیریم. پنیر خامهای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامهای میپوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده میپوشانیم.
* میتوان به جای انگور از میوههای دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* میتوانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.
* برای جلوگیری از آب انداختن هندوانه زیر آن دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید و بعد روی آن را تزیین کنید.
>> جوان ایرانی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد