جام جم سرا:پیش از صرف غذا دستها، ظروف و سطوحی که غذا روی آن قرار میگیرد را تمیز کنید و بشویید. دستها را باید با آب گرم و صابون شست و از این محلول همچنین میتوان برای شستوشوی ظروف و سطوح استفاده کرد.
مواد غذایی خام را از پخته جدا نگه دارید. بسیاری از سازوارههای مضر مواد غذایی را میتوان با پختن در دمای مناسب از بین برد. بهترین دما برای پخت گوشت گاو 71 درجه سانتیگراد و گوشت مرغ و بوقلمون نیز بهتر است در دمای73/9 درجه سانتیگراد پخته شوند؛ بهاین ترتیب دمای حدود70 درجه، دمای مناسب برای پخت و پز گوشت گاو، مرغ و بوقلمون است.
غذاهای فاسدشدنی را سریع داخل یخچال بگذارید و فریز کنید. همچنین مواد غذایی را به طور صحیح یخزدایی کنید. مواد غذایی یخزده را برای یخزدایی در دمای اتاق قرار ندهید. بهترین روش قرار دادن آنها داخل یخچال است. اگر از مایکروویو برای یخزدایی استفاده میکنید، باید بلافاصله آنها را طبخ کنید.
در صورت بروز مسمومیت باید از مصرف هرگونه مواد غذایی یا دارو پیش از ملاقات پزشک، خودداری کرد. پس از بهبود نسبی، وعدههای سبک بخورید و تا زمانی که احساس بهبود نکردهاید، از مصرف حجم بالای غذا خودداری کنید. (ضمیمه سیب)
مترجم: ندا اظهری
منبع: مایوکلینیک
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد