طرز تهیه کدوی شکم‌پر

مواد لازم- کدو سبز متوسط: ۴ عدد- نمک و فلفل: کمی- کره: ۲ قاشق غذاخوری- پیاز متوسط خرد شده: یک عدد- سیر خرد شده: یک عدد- خرده نان خشک: یک سوم پیمانه- پنیر مازارلای رنده شده: حدود ۲ پیمانه.
کد خبر: ۷۱۳۲۲۵
طرز تهیه کدوی شکم‌پر

جام جم سرا:

طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب و کمی گود را اندکی چرب کنید.
انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید. داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید قرار دهید.
کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده‌های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدو‌ها تقسیم کنید، کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود. (خراسان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها