جام جم سرا:
طرز تهیه:
زردههای تخم مرغ را در ظرف کوچک سنگینی میریزیم و ظرف را روی یخ قرار میدهیم (با این عمل مایونز به هیچ وجه نمیبرد و سس بهتری تهیه میشود) بعد کمی نمک میریزیم و تخم مرغها را کمی میزنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخم مرغ میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا سس کاملا غلیظ شود.
دو یا سه قطره سرکه اضافه میکنیم و مجدداً روغن زیتون را قطره قطره داخل سس میریزیم.
هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه میریزیم و این عمل را ادامه میدهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود.
در صورتی که مایونز برید با یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه میکنیم و مایونز بریده شده را کم کم داخل این مایونز میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا مایونز آماده شود؛ بعد هم فلفل یا خردل به آن اضافه میکنیم و بدین گونه سس مایونز خانگی آماده است. (بانوی آشپز)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد