در حاشیه نشست و صاحبان صنایع شیرینی صورت پذیرفت

رونمایی از «کیک یزدی» تهیه شده با «استویا»

در حاشیه نشست اعضای شورای سلامت و صاحبان صنایع شیرینی با وزیر بهداشت از نوعی کیک یزدی رونمایی شده که با استویا (یک جایگزین گیاهی شیرین کننده به جای شکر) رونمایی شد.
کد خبر: ۷۲۲۱۸۰

جام جم سرا: کیک یزدی استویا در حاشیه نشست وزیر بهداشت با اعضای شورای سلامت و صاحبان صنایع شیرینی کیک استویا رونمایی شد.

به نقل از تسنیم، این کیک با شیرین کننده طبیعی گیاه استویا با همکاری متخصصان غذا و دارو و یکی از تولید کننده‌های یزدی تهیه شده است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای کیک‌هایی که با شکر شیرین می‌شوند، باشد.

به گزارش وزارت بهداشت، استویا (به انگلیسی Stevia) گیاهی با ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده و مناسب مناطق جنوبی ایران یا کشت گلخانه‌ای است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه 250 تا 300 برابر دیگر گیاهان قندآور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن 150 برابر آنهاست. عصاره‌ استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگر صنایع خوراکی کاربرد دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا از همدان
Spain
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۶
۰
۰
كو پس عكسش؟!

نیازمندی ها