آموزش آشپزی / خورش ترش‌تره

خورش ترش تره یک غذای سنتی گیلان است که در این برنامه آشپزی می توانید طرز تهیه این خورش خوشمزه را فرا بگیرید.
کد خبر: ۷۲۸۱۹۰
آموزش آشپزی /  خورش ترش‌تره

مواد لازم برای تهیه ترش تره :

سبزی (اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز ، نعناع ) : به مقدار لازم

تخم مرغ: 3 عدد

رب گوجه: نصف قاشق غذا خوری

آرد برنج: به مقدار لازم

سیر خرد شده: 2 قاشق غذا خوری

آبغوره ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه : سبزی ها را با مقدار کمی آب پخته و آرد برنج ، نمک ،فلفل ، زردچوبه ، آبغوره و رب گوجه را با هم مخلوط کرده به سبزی ها اضافه کرده تا بپزد و به جوش آید . در ظرف دیگری سیر را سرخ کرده و تخم مرغ ها را به آن افزوده و بعد از آن سبزی ها را به این مواد اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن آماده سرو می باشد .

منبع: شبکه اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها