جام جم سرا:
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ عدد
کشک به مقدار دلخواه
ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
دو عدد از بادمجانها را به هر طریق که مایلید کبابی کنید (منقل یا فر)
بعد از اینکه خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.
داخل ماهیتابه کمی پیاز را تفت دهید، به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمی زرد چوبه و نمک بریزید. بادمجانهای کبابی را هم اضافه کنید.
حالا دو عدد بادمجانی که باقی مانده را پوست بگیرید و به برشهای کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلی ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته و نرم شوند (به طوری که آبی نداشته باشند؛ چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب میاندازد)
زمانی که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته، داخل ظرف مناسب کشیده و روی آن را با نعناداغ، سیرداغ، پیازداغ، گردو، و مقداری زعفران و کشک تزئین کنید.
نکته:
اگر فقط دو عدد از بادمجانها را کبابی کردیم به خاطر عطر و بویی است که به غذا میدهد. چون زمانی که کبابی میشوند گوشتشان هم کمی کمتر میشود و بهتر است بادمجان های دیگر کامل و گوشتی استفاده شوند.
در صورت تمایل میتوانید ۱/۲پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و روی آن را تزئین نمائید. (بریونی)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد