در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جام جم سرا به نقل از ایسنا: مانا استادمحمد با اشاره به وضعیت فعلی قطعه هنرمندان و مراجعات بسیاری که به این قطعه میشود، اضافه کرد: این روزها در قطعه هنرمندان اتفاقاتی میافتد که به هیچ وجه نمیتوان آن را نشانگر عشق مردم به هنرمندان دانست. بسیار خوب است مردم جامعهای که هنرمندی را دوست دارند، بر سر مزارش حاضر شوند و برایش فاتحه بخوانند و به یاد او باشند، اما متاسفانه در قطعه هنرمندان چنین اتفاقی نمیافتد و اگر سری به این قطعه بزنید میبینید که مردم بیشتر تفریح میکنند.
استادمحمد افزود: یکی از مشکلات ما نداشتن تفریح است و متاسفانه بخشی از جوانان ما با این شیوه، این کمبود را جبران میکنند که از نظر فرهنگی و اخلاقی به هیچوجه زیبا نیست.
او که سال گذشته پدرش را از دست داده است، یادآور شد: به عنوان مثال شخصی مثل من حق ندارد برای دقایقی با عزیزی که از دست داده است، خلوت داشته باشد. البته این مسالۀ شخصی من نیست همچنان که خانوادهها و بازماندگان دیگر هنرمندان پیش از من هم به این مساله اعتراض کرده بودند.
استادمحمد خواستار سروسامان دادن به این ماجرا از سوی شهرداری یا بهشت زهرا (س) شد و خاطرنشان کرد: نمیدانم مسئولیت ساماندهی به این وضعیت برعهده چه کسی است، اما اطمینان دارم که باید فکری به حال قطعه هنرمندان بشود. اگر من سال گذشته پیشبینی میکردم که در این قطعه ممکن است چه اتفاقاتی بیفتد، هرگز نمیپذیرفتم که پدرم در قطعه هنرمندان دفن شود. ترجیح میدادم او را در گورستانی بی نام و نشان به خاک بسپارم اما با آرامش گاهی با او خلوت کنم.
وی ادامه داد: پایینتر از مزار پدر من مزار زنده یاد فردین است که بیشتر اوقات در مزار او تقویم و لیوان و وسایلی از این دست میفروشند! کمی آن طرفتر هم مزار زندهیاد عسل بدیعی است. متاسفانه فقط به این دلیل که عکس او بر سنگ مزارش قرار گرفته، مردم با سنگ مزارش عکس یادگاری میگیرند! و حتی یک بار جوانی را دیدم که روی زمین کنار مزار عسل دراز کشیده بود و با سنگ قبر او عکس یادگاری میگرفت!
او با اشاره به دیگر مشکلات قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س)، توضیح داد: علاوه بر اینها، در حال حاضر رفت و آمد تاکسیها از فاصله میان مترو تا این قطعه باعث شده این قطعه حالت ترمینال پیدا کند و دائم صدای مسافربرها که به دنبال مسافر هستند، بلند است.
دختر استاد محمد با ابراز تاسف گفت: شرایط بسیار بدی در این قطعه وجود دارد. بازماندگان هنرمندان هم مانند هر خانوادهای که عزیزی را از دست میدهد، این حق را دارند که لحظاتی با عزیز از دست رفته خود خلوت کنند، اما چنین امکانی در قطعه هنرمندان نیست. مردم دائما لابه لای قبرها میچرخند و تفریح میکنند و حتی دیدهام عدهای در این قطعه غذا میخورند که مسلما باغبانهای بهشت زهرا (س) بهتر از همه ما میتوانند داستانهای عجیب این قطعه را تعریف کنند. اگر در قطعه هنرمندان حاضر شوید، مدام این دیالوگها را میشنوید که چه جالب قبر فلانی هم اینجا است یا نمیدانستم فلانی هم مرده است و ...
مانا استادمحمد با اشاره به علاقه پدرش به گل و گیاه یادآور شد: پدرم عاشق گل و گیاه بود. من هم تلاش کردم باغچه کوچکی کنار مزارش درست کنم، اما در این مدت ناچار شدم چندین بار این باغچه را بازسازی کنم چون مردم متاسفانه رعایت نمیکنند و دائم گلها را خراب میکنند.
وی بار دیگر خواستار رسیدگی مسئولان به این وضعیت شد و تاکید کرد: هر یک از ما هر کمکی که برای ساماندهی این قطعه بتوانیم انجام دهیم، دریغ نخواهیم کرد تا قطعه هنرمندان از این وضعیت تفرجگاهی بیرون بیاید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
باشد اما در اداره خانواده و یا عقل معاش و یا برخورد با مشكلات بسیار بی هنر باشد . اما در باره قطعه هنرمندان باید گفت آیا حضور افرادی كه بیشتر از قشر جوان هستند بدلیل مشكلات اقتصادی و یا هر علت دیگر این مكان را برای گذراندن دقایقی از روز تعطیل خود انتخاب كرده اند و بدون مزاحمت برای شما و
دیگران در آنجا به سر می برند اشكالی دارد؟ شما اگر خیلی ناراحت هستی بهتر است در ایام غیر تعطیل به دیدار پدرتان بروی و ساعتها در آن خلوت با خدای خود و پدرت و دیگر هنرمندان گفتگو كنی .
سركار خانم مانا استاد محمد .همانطور كه میفرمایید قطعه هنرمندان .بنابراین هنرمندان كشورمان برای ماخیلی عزیز و محترم هستن.اگر این قطعه به این نام هست .مردم هم علاقه دارند كه برسرمزار هنرمندان كشورشان بروند و این حق را نمی توان از مردم گرفت .چون هیچ كجا همچین كاری نمیكنند ولی متاسفانه برخی از هموطنان رعایت یه سری از مسایل رانمیكنند. و عزیزم خوشحال باش كه قطعه هنر مندان همیشه شلوغ است ومردم همه به این قطعه می آیند و اینجا شبیه قبرستان نیست .خواهر من قطعات دیگری هستند كه خیلی خلوت هست وهیچ كس پا در این قطعات نمی گذاردو فاتحه ای خوانده نمیشود.خوشحال باش كه پدر بزرگوارت دراین قطعه به خاك سپرده شده . و همیشه برای مردم نامش زنده و جاویدان می ماند. درهر كشوری یكسری از آدمها هستند كه حرمت خیلی از مقدسات را میشكنندو این را نمیشود كاری كرد.باآرزوی سلامتی برای شما دختران مهربان و شادی روح پدر بزرگوارتان.
خیلی خودخواهی باید باشه اینگونه حرف زدن .
مزار مجید بهرامی عزیز توسط همین بچه ها گل بارون میشه هر روز . چند تا از قشر خودتون سر مزار این هنرمند فقید تاتر و سینما رفتین تو این 1 هفته كه اینگونه صحبت میكنین ؟؟؟؟؟
حسودی و از روی كینه یا از نگاه بالا دست به قشر جوان و صد البته دانشجو كه هنرمند مورد علاقه شون رو از دست دادن خوب نیست . لطفا اصلاح كنین رفتارتئن رو خواهشا
شما، هر وقت فرصت كردی به خانه سالمندان دكتر حكیمی بروید كه با در 2 كیلومتری آرامستان بهشت زهرا (س) واقع شده و دل چند پیرزن و پیرمرد را شاد كن