آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز

مواد لازم برای تهیه شیرپلوی تبریز: شیر 3 پیمانه-برنج 2 پیمانه -گلاب ربع پیمانه -زعفران به میزان لازم -نمک به میزان لازم -کشمش پلویی یک پیمانه -پیاز داغ یک پیمانه -فیله مرغ 500 گرم -خلال پسته 50 گرم -کره 100 گرم.
کد خبر: ۷۴۴۵۵۰
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز

روش تهیه شیر پلو:
ابتدا شیر و زعفران را داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاید و برنجی که قبلا خیس کرده ایم را داخل شیر در حال جوش می ریزم و در ادامه صبر می کنیم دوباره به جوش بیاید و هنگامی که برنج قد کشید نمک را اضافه می کنیم و بعد به مدت 30 دقیقه دم می کنیم و بعد کشمش را به همراه کره تف داده و برای معطر شدن کشمش دارچین اضافه می کنیم و بعد فیله های مرغ را که با زعفران ونمک وپیاز طعم دار شده تف می دهیم و بعد که برنج آماده شد با کشمش و مرغ تزیین می کنیم و درنهایتروی آن پسته می پاشیم.

منبع: شبکه آموزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها