روش تهیه شیر پلو:
ابتدا شیر و زعفران را داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاید و برنجی که قبلا خیس کرده ایم را داخل شیر در حال جوش می ریزم و در ادامه صبر می کنیم دوباره به جوش بیاید و هنگامی که برنج قد کشید نمک را اضافه می کنیم و بعد به مدت 30 دقیقه دم می کنیم و بعد کشمش را به همراه کره تف داده و برای معطر شدن کشمش دارچین اضافه می کنیم و بعد فیله های مرغ را که با زعفران ونمک وپیاز طعم دار شده تف می دهیم و بعد که برنج آماده شد با کشمش و مرغ تزیین می کنیم و درنهایتروی آن پسته می پاشیم.
منبع: شبکه آموزش
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید