طرز تهیه :
1 – برنج را به مدت 4 ساعت در آب می خیسانند
2 – برنج را بعد از آبکشی در نور آفتاب پهن می کنند تا از خیسی و نمناکی آن کم شود
3 – برنج نم دار را روی چل سنگ ریخته آن را با سنگ می کوبند
4 – آرد برنج را روی آتش برشته می کنند
5 – آب جوش را به آرد برشته شده اضافه می کنند . خوب تفت می دهند ولی رنگش تغییر نمی کند
6 – مخلوط آماده شده را روی حرارت ملایم مداوم هم زده تا شکل خمیر به خود بگیرد
7 – خمیر اسکلی را به شکل لوله در می آورند . طول خمیر لوله شده با قطر 2 سانتیمتر ، می تواند تا 50 سانتیمتر نیز باشد
8 – دو سر خمیر را به هم وصل می کنند
9 – ذغال آخته را از چوب در حال سوخت جدا می کنند
10 – خمیر اسکلی را روی ذغال گذاشته منتظر پخته شدن آن می شوند تا یک طرف آن پخته شود و آن را پشت و رو کنند
11 – مدت پخت این نوع نان ، 10 دقیقه است . در برخی از نقاط پخت این نوع نان در روغن انجام می شود
منبع: شبکه استانی مازندران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه