آموزش آشپزی

طرز تهیه پلو چینی

آموزش آشپزی

طرز تهیه لوبیاپلو با پودر‌ گل محمدی

جام جم سرا: مواد لازم- لوبیا سبز خرد شده: ۶۰۰ گرم، برنج: ۵ پیمانه، گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم، دارچین و نمک و فلفل: به میزان لازم، زعفران حل کرده: ۳ قاشق غذا خوری، گل محمدی پودر شده: یک قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری، ‌روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۴۷۴۸۳
طرز تهیه لوبیاپلو با پودر‌ گل محمدی

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با نمک خیس کنید. لوبیا را هم خرد کرده و با مقداری آب و نمک بپزید. پیاز را هم خرد و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و تفت دهید. لوبیای پخته شده را صاف و به گوشت در حال تفت اضافه کنید و نمک و فلفل و رب‌گوجه را هم به آن بیفزایید و خوب تفت دهید. زعفران را هم روی آن بریزید و با یک لیوان آب بگذارید مواد با هم بجوشد و نیمی از آب آن تبخیر شود. برنج را جدا بپزید و آن را آبکش کنید.

قابلمه مناسبی را در نظر بگیرید و مقداری روغن ته آن بریزید و از نان برای ته دیگ استفاده کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. بعد مقداری برنج روی نان بریزید و از مواد سرخ شده لابه‌لای آن ریخته و همین طور ادامه داده تا همه برنج و مواد گوشتی و لوبیا را با هم درون قابلمه جای دهید و در این مرحله دارچین و پودر گل را روی برنج بپاشید. مقداری روغن را با یک فنجان آب داغ کنید و روی برنج ریخته و آن را دم کنید. بهتر است که برای طبخ لوبیا پلو، کره یا روغن جامد استفاده کنید. می‌توانید به جای رب گوجه فرنگی، گوجه تازه را رنده کرده و طعم رنگ متفاوتی به غذا بدهید. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس کشیده و با ماست چکیده از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها