طرز تهیه:
ابتدا میگوهای تمیز شده را با مقداری آب به مدت پنج دقیقه بپزید و آبکش کنید. پیاز و سیر را رنده کنید و با کره تفت دهید و گوجهها را ریز خرد کنید. سبزیهای خرد شده و گوجه و سرکه را روی پیاز و سیر تفت داده شده بریزید و آنها را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد با غذاساز آنها را پوره کنید. نمک و فلفل و سس گوجه را هم اضافه کنید و در این مرحله میگوها را درون این سس قرار دهید و اجازه دهید سه تا چهار دقیقه با هم بجوشد و میگو طعم سس به خود بگیرد. برنج را بپزید و آبکش کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و برای تهدیگ از نان استفاده کنید و برنج را کمکم در قابلمه بریزید و جعفری خرد شده را لابهلای برنج بپاشید و دم بگذارید. بعد از دم کشیدن در دیس کشیده، میگو را با سس روی پلو بریزید و مصرف کنید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد