طرز تهیه:
برای تهیه زیتون پرورده، بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده شود. زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری رب انار و در صورت امکان نصف لیوان آب انار هم اضافه کنید و گلپر و نمک و پودر گردو، سیر رنده شده، سرکه، روغن زیتون، سبزی معطر خرد شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و سپس در ظرفی در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید. بعد از چند روز آن را همراه غذا میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری دوشنبه 24 آذر 93)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد