جام جم سرا:
مواد لازم:
آب انار: خالص یک لیوان
پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: به میزان دلخواه
شربت انار و پودر گردو: مقداری
طرز تهیه:
آب انار، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار داده، مرتب هم بزنید تا غلظت آن مثل فرنی شود.
این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته، داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
پس از سرد شدن، آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید.
در صورت تمایل میتوانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.
برای تهیه شربت انار، آب انار را با مقداری شکر بجوشانید. پس از آن که مایع جوشاندهشده غلیظ شد، شربتی خوشطعم و گوارا به دست میآید. میزان شکری که برای تهیه شربت استفاده میکنید بستگی به ذائقه شما دارد. اگر قصد دارید ملس یا ترش باشد، شکر کمتری استفاده کنید اگر میخواهید مسقطیتان شیرین باشد، آن را با مقداری بیشتری شکر بجوشانید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد