آموزش آشپزی: کوکوی مرغ با لوبیا سفید

مواد لازم: لوبیا سفید: یک لیوان ، سینه مرغ: 300 گرم ، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ ، کره: 50 گرم ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، روغن: به میزان لازم ، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری ، تخم‌مرغ: 6 عدد
کد خبر: ۷۵۱۷۱۳
آموزش آشپزی: کوکوی مرغ با لوبیا سفید

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ و لوبیا را بپزید و بعد با هم چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل، زعفران آب کرده و کره مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم بشکنید و به مواد کوکو اضافه کنید و با قاشق‌ هم بزنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و مواد را درون آن ریخته، وقتی سرخ شد برش بزنید و آن را پشت و رو و طرف دیگر آن را هم سرخ کنید و در دیس مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و چند برش گوجه و خیارشور تزئین کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها