طرز تهیه املت جو پرک:
جو پرک را درون شیر ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بماند. گوشت مرغ را در ظرف ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. ادویه می زنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. جعفری، پیاز، قارچ، هویج و پیازچه را اضافه می کنیم. جو و شیر را درون مواد می ریزیم. روغن را در ماهیتابه ریخته و مواد املت را درون آن می ریزیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم و املت جو پرک ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال