طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم. زعفران حل شده و مرغی که پخته شده را به صورت ریش ریش در آورده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم. در داخل تابه مقداری روغن اضافه می کنیم و از قالب های فلزی که داخل روغن می گذاریم استفاده می کنیم. به این صورت که با قاشق از مواد روی آن می ریزیم سپس یک طرف آن را که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد