طرز تهیه دلمه کلم برگ:
ابتدا ته کلم را جدا کرده و کلمرا در آبجوش گذاشته تا به مدت نیم ساعت بپزد. پیاز داغ، روغن و کره را با هم ترکیب می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت تفت خورد، سبزی را به آن اضافه کرده،زردچوبه وفلفل زده و تفت می دهیم. لپه پخته شده را به آن اضافه می کنیم. خلال بادام و زرشک را هم ریخته و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت برمی داریم. برنج آبکش شده را به مواد اضافه می کنیم. ته ظرف پیرکس را چند تا برگ کلم انداخته و سپس مواد را درون برگ های کلم ریخته و آن را به صورت رول می پیچیم ، روی آن را فویل کشیده و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه می پزیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد