آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم برگ: برنج: یک و نیم پیمانه، پیاز داغ – لپه – خلال بادام و شکر: هر یک نصف پیمانه، کلم برگ: به مقدار لازم، گوشت چرخ کرده: 250 گرم، روغن یا کره: 100 گرم، زرشک: 1 قاشق سوپ خوری، زعفران: به مقدار کم، نمک – فلفل – زردچوبه و سبزی مخصوص دلمه: 250 گرم.
کد خبر: ۷۵۹۵۴۴
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ

طرز تهیه دلمه کلم برگ:
ابتدا ته کلم را جدا کرده و کلمرا در آبجوش گذاشته تا به مدت نیم ساعت بپزد. پیاز داغ، روغن و کره را با هم ترکیب می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت تفت خورد، سبزی را به آن اضافه کرده،زردچوبه وفلفل زده و تفت می دهیم. لپه پخته شده را به آن اضافه می کنیم. خلال بادام و زرشک را هم ریخته و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت برمی داریم. برنج آبکش شده را به مواد اضافه می کنیم. ته ظرف پیرکس را چند تا برگ کلم انداخته و سپس مواد را درون برگ های کلم ریخته و آن را به صورت رول می پیچیم ، روی آن را فویل کشیده و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه می پزیم.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها