طرز تهیه:
ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناجها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را مخلوط کنید. برنج را هم آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و چند برش حلقهای سیبزمینی را برای تهدیگ، کف قابلمه بچینید و روی آنها را نمک بپاشید. سپس از برنج با کفگیر روی سیبزمینیها ریخته و بعد هم از گوشت و اسفناج سرخ شده را روی برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانید.
مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. اگر طعم ترشتری را میپسندید، میتوانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید و سپس آن را دم بگذارید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد