طرز تهیه:
ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناجها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را مخلوط کنید. برنج را هم آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و چند برش حلقهای سیبزمینی را برای تهدیگ، کف قابلمه بچینید و روی آنها را نمک بپاشید. سپس از برنج با کفگیر روی سیبزمینیها ریخته و بعد هم از گوشت و اسفناج سرخ شده را روی برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانید.
مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. اگر طعم ترشتری را میپسندید، میتوانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید و سپس آن را دم بگذارید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد