آموزش آشپزی: کتلت قلقلی با تن ماهی

جام جم سرا: مواد لازم- سیب‌زمینی پخته شده: ۵ عدد متوسط، تخم‌مرغ: ۲ عدد، تن ماهی: یک قوطی، فلفل دلمه ریز خرد شده: یک عدد کوچک، سیر: له شده ۲ حبه، پیازچه و ریحان ریز خرد شده: ۳ قاشق غذا‌خوری، ماست و آبلیمو: ۲ قاشق، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، آرد سوخاری: ۴ تا ۵ قاشق غذا‌خوری، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۶۷۴۹۵

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید و با رنده ریز رنده کنید. تن ماهی را مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید و بجوشانید. بعد از خنک شدن آن را باز کنید و با چنگال له و با بقیه مواد مخلوط کنید تا چسبندگی پیدا کرده و در دست فرم بگیرد.

روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست شکل دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با زیتون و خیار شور تزئین کرده و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها