آموزش آشپزی

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

جام جم سرا: مواد لازم- ماکارونی: ۶۰۰ گرم، قارچ ورق شده: ۳۵۰ گرم، تخم مرغ: ۷ تا ۸ عدد، سوسیس خرد شده: ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه‌ای خرد شده: یک عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم، پنیر پیتزا رنده شده: ۱۰۰ گرم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۸۸۲۱

طرز تهیه:

در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها