طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان نشاسته را با آب سرد درون ظرفی ریخته، چنگ زده و از الک رد می کنیم. سپس دو لیوان شکر و روغن مایع را درون آن ریخته، روی حرارت گذاشته و حدود 15 دقیقه هم می زنیم. گلاب، زعفران و هل سبز را به آن اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر روی حرارت آن را هم می زنیم. آرد راد اخل ظرف ریخته و چهارمغز را به آرد اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه تفت می دهیم،سپس از الک رد می کنیم و اواخر پخت مغزها را به مسقطی اضافه می کنیم. سپس در ظرف مخصوص ریخته و در یخچال قرار می دهیم.پس از دو ساعت مسقطی چهار مغز خوشمزه ما آماده است و آن را به صورت لوزی برش می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه